Overige artikelen

Geplaatst door Geen reacties

Salomon wandelschoenen

x ultra 2 gtx w (grey denim) xa pro 3d gtx (dark cloud) xa pro 3d ultra 2 gtx w (black asphalt)

 

 

 

 

 

 

De Salomon wandelschoen is een stabiele en waterdichte wandelschoen. Het sportieve karakter van het Franse sportmerk zie je duidelijk terug in het atletische design van de schoen maar voornamelijk in het gewicht. Deze schoen is geschikt voor gemiddeld tot technisch terrein en biedt veel grip en bescherming.

Het Gore-Tex membraan is een dunne laag waterdicht materiaal met kleine poriën waar waterdruppels niet door kunnen, waterdamp (transpiratie) kan er echter wel door waardoor het materiaal ademt. De rubberen toe cap beschermt tegen stoten en het Advanced Chassis zorgt voor stabiliteit op iedere soort ondergrond.

Onze ervaring heeft geleerd dat Salomon wandelschoenen direct comfortabel zitten en  zorgen voor optimaal wandelplezier.

adviesverkoopprijs vanaf € 124,95 (exclusief verzendkosten)

Kousen

De Gilofa Energy kniekousen beschermen tegen drukpunten op de bijzonder gevoelige zones van de voet.  De compressie van de kousen ondersteunt de doorbloeding en stabiliseert de spieren, banden en gewrichten. De kniekousen geven lange afstandslopers extra uithoudingsvermogen. Hightech vezels voeren bovendien het vocht af en laten de voeten ademen. Hierdoor blijven de voeten droger en worden blaren voorkomen.
De kousen zijn leverbaar in de kleuren wit, grijs/grijs-gemeleerd en zwart/ zwart-gemeleerd en verkrijgbaar in de maten 36-38, 39-41, 42-44 en 45-47.

adviesverkoopprijs Energy kniekous € 29,95 (exclusief verzendkosten)

adviesverkoopprijs Nordic Walking Socks € 21,60 (exclusief verzendkosten)

 

Polar Loop 2

Vergeet niet te bewegen!

De Polar Loop 2 registreert al je dagelijkse activiteit en geeft aanwijzingen met welke activiteiten je je doel kunt behalen.
Een slimme, stijlvolle, waterdichte activity tracker die je 7 dagen per week, 24 uur per dag kunt dragen. Tijdens het sporten, naar je werk, op vakantie of zelfs tijdens het slapen.
De Polar Loop 2 is een modern vormgegeven accessoir die te koppelen is met een hartslagmeter en met vele modellen smartphones.

Om gezond te blijven moet je bewegen, als je te lang stil zit, herinnert de Polar Loop 2 je om op te staan en te bewegen. Actief blijven is nog nooit zo leuk geweest.

adviesverkoopprijs € 119,95 (exclusief verzendkosten)

Nog geen reacties.

Plaats een reactie