Ontmoet ons team

 

 

Wie zijn wij?

Elmakes verzorgt cursussen op het gebied van Nordic Walking en
is groothandel/distributeur in Nederland voor Nordic Walking producten.

Informatie betreffende de opleiding tot Instructeur Nordic Walking en Activity Leader(gids) Nordic Walking volgens de richtlijnen van de International Nordic Walking Association, (INWA).

In Nederland is Elmakes de officiële vertegenwoordiger van de INWA en voert sinds augustus 2004 de educatie uit in opdracht van de Stichting Nordic Walking Nederland (SNWN).

Elmakes verzorgt ook cursussen voor Compex spierstimulatoren en is groothandel/distributeur in Nederland voor Compex producten.

In Nederland is Elmakes het bedrijf met verregaande ervaring op het gebied van het gebruik van Compex spierstimulatie.
Compex spierstimulatoren zijn al ruim 10 jaar onderdeel van het pakket producten dat Elmakes aanbiedt.
Als u uw prestaties en welzijn wilt verhogen is Compex spierstimulatie de oplossing. Zowel als aanvulling op uw trainingsschema, spierarbeid, ontspanning, bodyshaping, herstel of pijnstilling is een Compex spierstimulator inzetbaar.

Het principe van Compex spierstimulatie bestaat uit het stimuleren van bepaalde zenuwvezels door middel van korte elektrische impulsen die worden toegediend via de op de huid geplaatste Compex elektroden.

Voor telefoon en openingstijden van Elmakes klik op contact

Privacy bij Elmakes

Op 25 mei 2018 gaat de AVG in (Algemene Verordening Gegevensbescherming); een nieuwe privacywet voor de hele Europese Unie. De huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Binnen de Europese Unie zijn nu nog 28 verschillende privacywetten van kracht die voortkomen uit de Europese privacyrichtlijn van 1995. Al deze wetten vervallen als op 25 mei 2018 de AVG echt ingaat. Vanaf die datum geldt er één privacywet voor de hele Europese Unie. Een nieuwe wet die past bij de gedigitaliseerde samenleving van nu. Internationaal wordt de AVG, General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd.

Ook Elmakes heeft hiermee te maken en is het proces om dit te implementeren gestart en ook u krijgt hiermee binnenkort te maken.

Privacyverklaring:

Elmakes, gevestigd aan de Corantijnstraat 31, 2071 VD  Santpoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Marco Maas is de Functionaris Gegevensbescherming van Elmakes en hij is te bereiken via info@elmakes.nl of telefonisch 023-5391714.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Elmakes verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Naam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

Elmakes verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u: gezondheidsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elmakes.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Elmakes verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Om u een goed passend trainingsprogramma aan te kunnen bieden en uw voortgang te kunnen volgen.

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit delen met derden.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst af om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elmakes  bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren en of de diensten aan te kunnen bieden. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Financiële gegevens, betalingen/facturen e.d. maximaal 7 jaar, volgens de wettelijke regelgeving

Uw persoonsgegevens worden door Elmakes niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan 2 jaar bewaard, indien er geen overeenkomst voor dienstverlening meer is.

 

 Delen van persoonsgegevens met derden

Elmakes verkoopt uw gegevens niet aan derden. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

 Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@elmakes.nl

Elmakes zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Elmakes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Elmakes maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Elmakes verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Elmakes via info@elmakes.nl of telefonisch 023-5391714.

Waarom ons kiezen

1
Wij, Elmakes, bestaan al meer dan 10 jaar.

Door onze betrouwbaarheid en kundigheid zijn wij nog steeds een begrip!

2
Wij voeren ons eigen merk ELMAKES: poles, asfaltdoppen, straps enz!

Tevens voeren wij nog diverse artikelen van EXEL.

3
Wij zijn de officiële vertegenwoordiger van de INWA in Nederland.

Elmakes voert sinds augustus 2004 de educatie uit in opdracht van de Stichting                         Nordic Walking Nederland (SNWN).

4
Wij zijn officieel dealer voor Compex spierstimulatie

Elmakes heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van spierstimulatie met behulp                        van Compex.

Beoordelingen